Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Parfum rufe Angel Breath 250 ml
55 lei
Brand
ESSENTIA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Parfumurile de rufe Essentia sunt fabricate pe baza de uleiuri esentiale naturale, fara substante carcinogene si sunt certificate de ISS (Institutul Superior de Sanatate din Italia).Au in compozitie si saruri cuaternare care au si actiune dezinfectanta asupra hainelor.

Beneficiind de tehnica de microincapsulare parfumurile de rufe Essentia ofera o persistenta indelungata a parfumului. ESTE IMPORTANT sa ne amintim ca parfumul oferit de parfumurile  pentru rufe ESSENTIA  este persistent chiar si atunci cand utilizati uscatoarele de rufe datorita formulei de microincapsulare a esentelor care le fac rezistente pana la 400 de grade celsius, permitand astfel pastrarea parfumului.

Datorita acestei formule speciale, fiecare tesatura pusa in contact cu caldura va crea o stimulare a microcapsulelor, aceasta stimulare va face ca fiecare microcapsula sa se deschida si astfel sa elibereze in continuare parfumul, asigurand astfel parfumul maxim chiar dupa cateva zile, pentru rufe parfumate perfect!

Parfumurile ESSENTIA pot fi utilizate si la spalarea manuala, adaugand doza indicata inainte de clatire.

Pentru a intregi experienta placuta, va punem la dispozitie si un balsam de rufe fara parfum, pentru a beneficia in intregime de efectul parfumurile de rufe , fara a interfera cu alte parfumuri din balsamurile obisnuite. Parfumurile se gasesc in mai multe variante de ambalare : 20ml ( monodoza), 250 ml si 500 ml.

Pentru ca parfumurile sunt o parte importantanta naturii, ambalajele parfumurilor de haine Essentia sunt 100% reciclabile , produse din materie prima de origine vegetala. Capacul este fabricat din aluminiu reciclabil, asigurand o buna etanseitate a flaconului.

Disponibile in 15 variante de parfum :Lotus Flower : White Musk ; Cotton Flower ; Lavender; Talc ; Vanilla and Cashmere; Jasmin ;Argan ; Citrus and Orange Blossom ; Fern; Monoi by Tiare; Ocean; Caribe; Angel Breath; Bali.

Mod de utilizare :

Recomandam 15-20 ml pentru 5-7 kg de rufe care se pune in compartimentul de balsam . Dozajul pentru balsamurile de rufe Essentia este de 5ml/kg  de rufe.
Din Gura in Gura